miercuri, 16 ianuarie 2013

Stiti ce vor femeile?

Sa se simta protejate si iubite. Sa aiba pe cineva caruia sa i se poata plange pentru toate prostiile care li se intampla sau care li se pare ca se intampla, desi sunt doar in imaginatia lor. Nu trebuie decat sa le asculti, si sa fii sincer; nu poti pacali o femeie (cat de cat inteligenta) cu niste complimente false sau spunandu-le ceea ce crezi ca vor sa auda.

Nu e asa greu sa le intelegi. Sunt oameni. Inainte sa le privesti ca pe niste specii ciudate si imposibil de descifrat, gandeste-te ca mai ales in zilele noastre, in secolul XXI, femeile au cam aceleasi preocupari, griji, probleme ca si barbatii. Vor sa fie respectate, sa se realizeze, sa-si castige existenta si sa se distreze, normal, fiindca trebuie sa te bucuri de viata.

Ca ele au sani si un vagin si impresioneaza mai mult prin aspecul fizic (daca pot), asta e altceva. Orice om trebuie sa aiba grija de aspectul lui fizic. Femeile apeleaza la machiaj, accesorii si tot felul de trucuri pentru ca stiu ca astfel atrag mai mult atentia, ceea ce le poate aduce diferite avantaje. Femeile nu se aranjeaza numai pentru a-i cuceri pe barbati. Femeile se aranjeaza in primul rand fiindca astfel se considera mai frumoase si capata mai multa incredere in propria persoana. Barbatii au puterea fizica care ii ajuta sa-si invinga adversarii. Pentru femei, frumusetea, increderea in sine sunt echivalente cu aceasta putere. De asta petrec ore intregi in fata oglinzii, de asta se plang atunci cand li se rupe o unghie sau li se sterge machiajul. (Nu ca nu ar exista si baieti la fel sau chiar mai preocupati de aspectul fizic.)

Dar asta e doar de suprafata. Sub ambalajul asta frumos femeile sunt mai hotarate sau mai putin hotarate, mai visatoare sau mai cu picioarele pe pamant, dar fiti siguri ca ele stiu intotdeauna ce vor cand vine vorba de o relatie sau alte lucruri serioase. Vor sa se simta in siguranta, sa aiba incredere si sa li se raspunda la sentimente in acelasi fel.
A, da. Si ar mai vrea sa poata manca oricat de multe dulciuri fara sa se ingrase



P.S.: Eu m-am referit la femei, nu la copile; la persoane cu capul pe umeri, nu la pitipoance, wannabe-uri sau alte specii pe care nu vreau sa le mentionez :).

7 comentarii:

  1. Mai bine de atat nu puteau fi spuse aceste lucruri. Congrats. ^-^

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult articolul tau :) si ai perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere
  3. Ofera-i unei femei tot ce vrea, sa vezi cum pleaca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i alta poveste. Dar nu cred ca cineva poate avea vreodata tot ce-si doreste. Mereu apar alte lucruri pe care ni le dorim. Omul nu poate fi niciodata complet multumit.

      Ștergere
  4. Tin cu tot dinadinsul sa te felicit pentru aceasta postare, pentru ca-i totul atat de adevarat!!! Oare barbatii inteleg asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ^ ^.
      Cred ca cei care vor si depun un efort sa inteleaga, inteleg. Cei care zic ca nu ne inteleg, sunt de fapt prea dezinteresati, nu le pasa destul de mult.

      Ștergere