sâmbătă, 25 august 2012




   M-am schimbat de câteva luni încoace. Nu ştiu dacă în bine sau în rău, dar eu sunt împăcată cu mine însămi. Însă asta a afectat relaţia mea cu unele persoane din jurul meu. M-am certat cu cea mai bună prietenă a mea. Nu mai era la fel de ceva timp. Nu ne mai plac aceleaşi lucruri, nu ne mai simţim la fel de comfortabil împreună. Acu' 2 zile m-am enervat şi i-am vorbit urât, i-am zis lucruri care înainte nici nu le-aş fi putut gândi. Cred că amândouă am crescut, ne-am maturizat, am luat-o pe căi diferite. Am hotărât să lăsăm să treacă o perioadă... Eu trebuie să mă regăsesc, să-mi limpezesc gândurile. Apoi vom vedea ce va fi. Nu ştiu dacă vom mai fi prietenele nedespărţite de acum câteva luni. Toţi ştiu că ne avem ca surori, că nu există secrete între noi, că împărtăşim orice. Ei bine... sper ca după perioada asta, să ne întâlnim întâmplător într-o zi, să începem să vorbim şi să fie totul ca înainte. Deşi mi-e frică că o voi pierde pentru totdeauna. Şi nu ştiu ce m-aş face fără ea...
   Eu mă iubesc aşa cum sunt, dar ştiu că am fost mai rece cu ea în ultima perioadă. Însă asta o să se schimbe. Trebuie să învăţ să-mi exprim sentimentele fără ruşine, să-i arăt cât de mult ţin la ea. Ăsta e lucrul cel mai important pe care trebuie să-l schimb la mine. Şi va fi bine. Trebuie să fie bine.




6 comentarii:

  1. o sa fie bine...chiar daca nu o sa mai fie ca la inceput.Totul are un inceput si un sfarsit...trebuie sa iei asta ca pe un inceput,sa te regasesti si sa te accepti asa cum ai devenit pentru ca altfel o sa faci prea multe compromisuri....care nu se stie daca vor merita:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrurile au inceput deja sa se aseze. Stiu ca va fi bine. Multumesc de incurajare si de sfaturi :)

      Ștergere
  2. Asta mi-e frica si mie ..sa nu-mi pierd prietena cea mai buna. O iubesc prea mult si nu stiu ce m-as face fara ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar daca sunteti diferite asta nu inseamna ca trebuie sa rupeti legatura dintre voi...ceea ce aveti de facut este sa gasiti calea de mijloc...oamenii se dezvolta diferit, fiecare in modul sau unic..insa asta nu ar tb sa stea in calea unei prietenii...care se vrea trainica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat chiar mai repede si mai bine decat ma asteptam :)

    RăspundețiȘtergere